APEL TELEFONIC

Blog

24/10/2019

Panouri radiante Korea

Panourile radiante s-au facut remarcate pe nisa de sisteme de incalzire prin aspectul compact si design simplist, insa mai ales prin eficienta.

Sunt o modalitate de incalzire moderna, nu mai implica necesitatea unei centrale. In comparatie cu alte resurse, cum ar fi consumul de gaz, panourile electrice sunt mai convenabile.

Astfel de panouri radiante folosesc radiatii cu infrarosu, desigur ca invizibile pentru ochiul uman. Aceasta radiatie incalzeste corpurile din preajma, peretii inclusiv, ceea ce face ca la randul lor sa emane caldura si sa mentina confortul termic in incapere.
Interesant este si modul in care se instaleaza, pe tavan sau (pe perete), in zona centrala. Asta inseamna din start avantajul de a nu ocupa spatiul din incapere. Pentru ca se prezinta sub forma unei placi albe, asemenea unui tablou, se mascheaza pe plafon destul de bine. In plus, avand in vedere ca este amplasat intr-un loc inaccesibil, nu exista riscul de a atinge suprafata sa fierbinte. Pentru astfel de panouri se admite temperatura maxima de pana la 130 de grade.

Blog
About DirectHeat.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

pret realizare site by creare website- realizare website Telefon Reclamatii Emag | Telefon Reclamatii ING Bank | Telefon Reclamatii BRD | Telefon Reclamatii Hidroelectrica | Experto Reformas Madrid Hormigon Impreso Zaragoza Hormigon impreso Madrid Hormigon Pulido Toledo Hormigon pulido Cabina foto Iasi Hormigon impreso Alicante Contact Emag Telefon contact Focus Sat telefon contact Sameday Curier Telefon contact Emag Romania
CONTACT RAPID
0
Cart