APEL TELEFONIC

Intrebari frecvente

 1. 1
  Ce sunt aceste panouri si cum functioneaza?

  Panourile termice cu radiatii infrarosii sunt elemente de încalzit plate si compacte, placute la vedere, care se monteaza pe tavan sau pereti asemenea tablourilor sau oglinzilor.

  Principiul panourilor radiante, înca nu foarte raspândite în prezent, este simplu: Ele încalzesc nu aerul din încaperi, ci direct peretii, mobilierul si persoanele din încapere prin intermediul radiatiilor infrarosu, identice radiatiilor termice solare.

 2. 2
  De ce aceste panouri radinate sunt mai economice decat orice alt sistem de incalzire?

  Oamenii percep temperatura în functie de mediul ambiant: Daca peretii sunt calzi, temperatura aerului poate fi mai scazuta decât cea normala, fara ca diferenta de temperatura sa fie sesizata de om. Chiar si la o temperatura a aerului de 18 grade, încaperea e perceputa ca având temperatura placuta. Este unul din motivele pentru care sistemul de încalzire cu radiatii infrarosii consuma mai putina energie.

  Un alt motiv important este faptul ca obiectele au capacitatea de a înmagazina caldura mai repede si mai mult timp decât aerul. Peretii cedeaza aceasta caldura uniform aerului din încapere. Iar daca se deschid ferestrele, caldura nu paraseste asa simplu încaperea, fiind bine fixata în pereti. De asemenea datorita faptului ca peretii sunt calzi, datorita razelor infrarosii, se preintampina aparitia mucegaiurilor, un alt avantaj al panourilor radiante cu infrarosu.

  În plus, temperatura încaperii e reglata foarte precis: Daca în încapere patrund raze solare, ele încalzesc la rândul lor peretii si obiectele din încapere, situatie de fapt semnalata de termostat, care decupleaza automat instalatia. Perioada în care nu se consuma deloc curent electric

 3. 3
  Ce cheltuieli cu energia consumata implica o instalatie de încalzire cu panouri radiante cu infrarosii?

  Nu se poate indica o valoare exacta a cheltuielilor: Fiecare casa se diferentiaza din punct de vedere al necesarului de caldura, gradul de încalzire difera de la utilizator la utilizator si de la regiune la regiune.  Ceea ce putem afirma însa cu certitudine este ca o instalatie pe baza de radiatii infrarosii, cum s-a mai mentionat deja, este mai economica decât alte sisteme de încalzire cu pana la 50%.

  Pentru a indica o valoare exacta a cheltuielilor va rugam sa ne contactati pentru a face un calcul de dimensionare pentru cazul dumneavoastra.

 4. 4
  Ce cheltuieli de revizie implica un sistem termic cu radiatii infrarosii?

  Panourile cu radiatii infrarosii nu necesita revizii, prin urmare nu genereaza costuri.

 5. 5
  Cum utilizez aceste panouri radiante?

  O instalatie de încalzire cu radiatii infrarosii trebuie actionata doar prin intermediul unui termostat, care o va decupla automat în momentul în care peretii sunt suficient de calzi, asa încât se economiseste energie.

  În plus, locuitorii nu sunt nevoiti s-o opreasca si porneasca manual. Prin urmare, instalatia cu radiatii infrarosii nu implica nici un fel de efort din partea beneficiarilor.

 6. 6
  Cum se monteaza panourile radiante cu infrarosu ?

  Panourile radiante se monteaza foarte simplu, fara a face santier si mizerie in casa. Montajul acestora presupune fixarea panoului cu 4-6 suruburi in dibluri pe tavan sau perete si legarea acestuia la o doza (priza) de curent. Pe cablul de alimentare dintre panou si priza se monteaza termostatul , ca un intrerupator clasic.

 7. 7
  Ce spatii se pot incalzii cu panourile radiante cu infrarosii?
  • Spatii de locuit: apartamente, case, cabane;
  • Spatii comerciale:  magazine, farmacii, standuri, baruri, cafenele, birouri;
  • Spatii publice: scoli, gradinite, spitale, biserici;
  • Spatii industriale: depozite, hale de productie, ateliere de lucru;
 8. 8
  Ce spatii se pot incalzii cu panourile radiante cu infrarosii?
  • Spatii de locuit: apartamente, case, cabane;
  • Spatii comerciale:  magazine, farmacii, standuri, baruri, cafenele, birouri;
  • Spatii publice: scoli, gradinite, spitale, biserici;
  • Spatii industriale: depozite, hale de productie, ateliere de lucru;
 9. 9
  In cazul in care montez aceste panouri ce variante am pentru incalzirea apei ?

  Societatea noastra va pune la dispozitie si o serie de variante, economice si ecologice in acelasi timp, pentru producerea apei calde. Una din variante este montarea panourilor solare. Daca acest lucru nu este posibil atunci va oferim  varianta pompelor de caldura pentru producerea apei calde menajere, varianta mai economica cu 70% decat alte variante traditionale. Atat panourile solare cat si pompele de caldura pentru producerea apei calde menajere fac parte din programul CASA VERDE si astfel  puteti recupera investitia facuta.

  De asemenea va putem pune la dispozitie si boilere electrice extrem de economice, de ultima generatie. Va rugam vizionati sectiunea PRODUSE.

pret realizare site by creare website- realizare website Telefon Reclamatii Emag | Telefon Reclamatii ING Bank | Telefon Reclamatii BRD | Telefon Reclamatii Hidroelectrica | Contact Emag Acatistul Bunei Vestiri Contact EON Digi Contact La multi ani Mama Contact Fan Courier Contact DHL Romania Telefon Zara Romania Vechime minima pensie invaliditate Telefon contact Focus Sat telefon contact Sameday Curier Telefon contact Emag Romania
CONTACT RAPID
0
Cart