APEL TELEFONIC

PANOURI RADIANTE REZIDENTIALE

PANOURI RADIANTE CU TURMALINA ENERGY KOREA

Panourile radiante Energy Korea sunt produse originale, cu 10 ani garantie, patentate si fabricate in Korea de Sud, care cu un consum mic de energie pot sa incalzeasca orice tip spatiu. Datorita  tehnologiei cu turmalina si nano silver, panourile Energy Korea emit ioni negativi si astfel  se creeaza efectul anti-bacterian , dezodorizant si terapeutic, fiind singurele panouri de pe piata certificate pentru efectul antibacterian si terapeutic dar si certificate ca si  sisteme exceptionale pentru incalzire.

PANOURI RADIANTE SUNWELL

Panourile radiante SUNWELL reprezinta noua generatie de panouri infrarosu pentru incalzire datorita tehnologiei avansate cu crystal carbon . Acestea incalzesc orice tip de incapere cu un consum redus de energie si pot fi montate cu usurinta pe tavan (recomandat) sau pe perete .  Panourile radiante SUNWELL au o garantie de 5 ani si sunt certificate   CE,  TUV Rheinland Germania  , ISO 9001 .

plasma

PLASMA TERMICA INFRAROSU

Panourile cu infraroșu din sticlă reprezinta varianta perfecta pentru a incalzi eficient si rapid un dormitor, un living, un hol  sau o baie.  Aceste modele au un grad sporit de protectie la umiditate si sunt printre cele mai eficiente panouri, cu suprafata radianta din sticla, de pe piata .   Sticla ESG de doar 5 mm fac ca aceste panouri sa aibe un randament maxim dar si un design deosebit. Sunt disponibile in 2 tipo dimensiuni in varianta cu sticla neagra sau oglinda.

hy rf termostat

TERMOSTATE

Va punem la dispozitie o gama larga de termostate : simple, programabile, cu telecomanda sau cu WIFI.

pret realizare site by creare website- realizare website Telefon Reclamatii Emag | Telefon Reclamatii ING Bank | Telefon Reclamatii BRD | Telefon Reclamatii Hidroelectrica | Contact Emag Acatistul Bunei Vestiri Contact EON Digi Contact La multi ani Mama Contact Fan Courier Contact DHL Romania Telefon Zara Romania Vechime minima pensie invaliditate Telefon contact Focus Sat telefon contact Sameday Curier Telefon contact Emag Romania
CONTACT RAPID
0
Cart