APEL TELEFONIC

PANOURI RADIANTE REZIDENTIALE

PANOURI RADIANTE SUNJOY

Sunjoy este un produs revolutionar, cu 10 ani garantie, patentat , fabricat in Korea de Sud, care cu un consum mic de energie,  poate sa incalzeasca orice spatiu. Datorita  tehnologiei cu turmalina si nano silver panourile Sunjoy emit ioni negativi si astfel  se creeaza efectul anti-bacterian , dezodorizand si terapeutic, fiind singurul panou de pe piata cu tripla functiune.

PANOURI RADIANTE PRIMA

Panourile radiante PRIMA reprezinta noua generatie de panouri infrarosu pentru incalzire datorita tehnologiei avansate cu crystal carbon . Acestea incalzesc orice tip de incapere cu un consum redus de energie si pot fi montate cu usurinta pe tavan (recomandat) sau pe perete .  Panourile radiante PRIMA au o garantie de 5 ani si sunt certificate   CE,  TUV Rheinland Germania  , ISO 9001 .

plasma

PLASMA TERMICA INFRAROSU

Panourile cu infraroșu din sticlă reprezinta varianta perfecta pentru a incalzi eficient si rapid un dormitor, un living, un hol  sau o baie.  Aceste modele au un grad sporit de protectie la umiditate si sunt printre cele mai eficiente panouri, cu suprafata radianta din sticla, de pe piata .   Sticla ESG de doar 5 mm fac ca aceste panouri sa aibe un randament maxim dar si un design deosebit. Sunt disponibile in 2 tipo dimensiuni in varianta cu sticla neagra sau oglinda.

CONTACT RAPID
0
Text Widget
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Suspendisse potenti. Proin eget ex nibh. Nullam convallis tristique pellentesque.
Cart