APEL TELEFONIC

Despre noi

Despre DirectHeat

Începând din ianuarie 2009,  societatea noastra a  inceput comercializarea panourilor radiante infrarosu si astfel ne-am specializat în proiectarea și distribuirea sistemelor de încălzire electrică cu infraroșu.

In toti acesti ani am realizat o gamă largă de proiecte: case  individuale,  apartamente, birouri, spatii comerciale, restaurante, studiouri de yoga dar si proiecte la scară mare cum ar fi depozite, hale, caladiri de birouri, camine, clinici medicale , farmacii, terase exterioare, sali evenimente, sali sportive. Din toate aceste proiecte au rezultat peste 5.000 de utilizatori a sistemelor comercializate de noi si in acelasi timp toti atatia clienti multumiti.

Vă mulțumim pentru interesul dvs. asupra produselor noastre . Contactați-ne pentru o estimare gratuită, astăzi.

Cumparand de la noi beneficiezi in plus de:

  • consultanta oferita de ingineri specializati (beneficiezi de experienta noastra si ai siguranta ca vei avea confortul termic dorit chiar daca sunt -20 grade afara)
  • suport pre-vanzare si post-vanzare (suntem alaturi de tine ori-de-cate-ori intampini vreo dificultate in folosirea/programarea panourilor)
  • transparenta ( daca acest sistem nu este potrivit pentru incalzirea spatiului tau, te informam! – este important sa avem clienti multumiti)
  • siguranta ca ai cumparat produse originale (primesti certificat de conformitate pentru panourile achizitionate)

RESPECTUL FATA DE CLIENT

Prin serviciile oferite, incercam sa obtinem respectul pe care il acordam noi insine clientilor nostri. Va punem la dispozitie nu numai experienta acumulata, ci si responsabilitatea fata de fiecare lucrare in parte, oferindu-va servicii personalizate de calitate.

DEZVOLTARE CONTINUA

Pentru a ne mentine in topul furnizorilor, ne propunem obiective importante care pot fi atinse doar prin munca. Dorinta permanenta de inovatie, investitiile in tehnologiile si respingerea oricarui compromis de calitatea ne permit sa va oferim cele mai bune servicii.

INTEGRITATE

Portofoliul nostru este cea mai importanta carte de vizita. Increderea acordata de dumneavoastra ne da forta necesara pentru a continua si pentru a ne mentine pozitia pe piata. De aceea, va asiguram ca vom respecta in continuare aceleasi standarde ridicate de calitate si etica profesionala.

ATITUDINE POZITIVA

Imbinand experienta cu interesul sustinut pentru inovatie, incercam sa va oferim pe langa servicii  de calitate, un plus de atitudine care sa dea valoare atat lucrarilor dumneavoastra, cat si imaginii noastre.

pret realizare site by creare website- realizare website Telefon Reclamatii Emag | Telefon Reclamatii ING Bank | Telefon Reclamatii BRD | Telefon Reclamatii Hidroelectrica | Experto Reformas Madrid Hormigon Impreso Zaragoza Hormigon impreso Madrid Hormigon Pulido Toledo Hormigon pulido Cabina foto Iasi Hormigon impreso Alicante Contact Emag Telefon contact Focus Sat telefon contact Sameday Curier Telefon contact Emag Romania
CONTACT RAPID
0
Cart