APEL TELEFONIC

De ce incalzirea cu infrarosu?

De ce incalzirea cu infrarosu ?

Încălzirea cu infraroșu sau incalzirea  radianta, reprezinta transferul de căldură de la un obiect cald catre obiectele reci si aerul din intreaga incaperere. Aceasta poate fi folosita ca sursă de căldură primară sau suplimentară, pentru a satisface orice nevoie de încălzire

La fel cum soarele incalzeste pamantul, produsele noastre radiază căldură asemănătoare soarelui către corpurile fixe dintr-o incapere inclusic podea si pereti care la radul lor cedeaza caldura aerului din incaperea respectiva si astfel se putem incalzi rapid si eficient orice tip de incapere.

 

Beneficii pentru sănătate folosind căldură infraroșie :

Panourile radiante cu infraroșu oferă, de asemenea, o varietate de beneficii pentru sănătate comparativ cu sistemele tradiționale de încălzire.

REDUCE PRAFUL

Spre deosebire de sistemele convective de incalzire, panourile cu radiație infraroșie nu creeaza curenti de aer si astfel nu este antrenat praful, alergenii, acarienii, bacteriile din aer.

CALDURA VERDE

Panourile radiante sunt mai sănătoase decât formele tradiționale de căldură, deoarece nu antreneaza praful sau alergenii și nu fac zgomot. Acestea nu au nevoie de filtre, combustibili, conducte sau pompe care necesită curățare și întreținere sezonieră sau revizii periodice.

FUNCTIONARE SILENTIOASA

O atmosferă plăcută zi și noapte.

CONTROLUL TEMPERATURII

In acest sens putem gandi sistemul de incalzire cu panouri radiante ca fiind similar cu sistemul de iluminarea dintr-o casă. Toate casele au un intrerupator de lumina pentru fiecare zonă sau cameră. Același concept este valabil și pentru încălzirea radiantă cu infraroșu. Folosind un termostat manual sau programabil , puteți regla temperatura în orice încăpere, în funcție de nivelul de confort pe care il doriti. Dacă nu utilizați o cameră, puteți opri sau dezactiva căldura pentru camera respectica , restul camerelor nefiind afectate si astfel economisiti bani .

SIGURANTA

Înțelegem că siguranța este o prioritate esențială pentru tine și cei dragi de aceea toate produsele noastre au certificate de conformitate si îndeplinesc toate standardele de functionare impuse de UE. Mai mult , produsele noastre nu eliberează emisii, substanțe chimice sau poluanți – respectând toate standardele de siguranță acestea avand certificate TUV Germania si UL.
În cei peste zece ani de activitate, nu am avut nici o problema de siguranta cu produsele noastre.

ECONOMIE LA ENERGIE

Mulți dintre clienții noștri au raportat economii între 20 – 50% fata de sistemele de încălzire convenționale, inclusiv sistemele cu gaz, , electrice șau cu lemn. ( Studiile americane DOE / NAHB au arătat o economie de 33% în ceea ce privește pompele de căldură și 52% fata de o centrala electrica.) În plus, majoritatea produselor noastre necesită zero întreținere, iar costurile de instalare sunt adesea mai mici decât sistemele tradiționale de încălzire convectica.

Sisteme de incalzire cu radiatie infrarosie Vs Sisteme de incalzire conventionale

Functionare silentioasa, o ambianță plăcută pe timp de zi și noapte VS Zgomotos, care afecteaza ambianța dintr-o incapere
Emite căldură asemănătoare soarelui către ocupanți și obiecte din cameră, incalzind inclusiv pardoseala, temperatura fiind uniforma in toata incapere. VS Diferente ce temperatura de pana la 10 grade intre tavan si pardoseala, temperatura mai ridicata fiind in zona tavanului.
Fără întreținere VS Necesită întreținere
Montaj rapid si usor, fara autorizatii, aprobari si santier in casa. VS Necesita aprobari, autorizatii, santier
Se montează pe tavan sau pe pereți, nu se ocupă niciun spațiu util. VS Inestetic,se monteaza  adesea pe perete si  se mascheaza cu diferite corpuri de mobilier
Deseori economisiți costuri de operare de 30-40% în comparație cu sistemele de încălzire convenționale VS Costuri mari in exploatare
Ciclul de viață de 30 de ani VS Ciclul de viață de 10 de ani
10 ani  garanție , fără a necesita întreținere VS 2 ani garantie, necesită întreținere
Sunt favorabile unui mediu interior sănătos VS Acestea pot duce la o calitate nesănătoasă a aerului din interior, declanșând astm, alergii etc.

De cata izolatie a casei am nevoie ?

Când vine vorba de izolare, le spunem clientilor nostrii  că „cu cat mai mult cu atat mai bine”. Având mai multă izolație și valori R mai mari vă va ajuta să mențineți temperaturi calde iarna și temperaturi reci vara, astfel că veți economisi bani pentru costurile de energie pe tot parcursul anului.

Studiile spun ca o izolare buna a casei poate sa produca economii de pana la 45% la factura de utilitati .

Există câteva orientări generale care conturează cât de multă izolație ar trebui să ai în spațiul tău. Lucruri precum locația, altitudinea și intervalul mediu de temperatură vor juca un factor important în cât de mult trebuie să izolați

Unde să se izoleze ?

Pentru o eficiență optimă, casa ta trebuie izolată de la tavanul mansardei până la podeaua subsolului. Pentru sfaturi despre unde să concentrați izolația, luați în considerare această acest grafic :

  1. Mansardă nelocuibila – Izolați între și peste etajele de podea și în jurul ușii de acces la mansardă (1a).
  2. Mansardă locuibila – izolați între știfturile pereților  (2a), între prezoane și căpriori ale pereților exteriori (2b) și tavanele cu spații aeriene reci (2c). Extindeți izolația în zona perimetrala (2d).
  3. Pereți exteriori –  inclusive pereții  între camera reci, garaje, spații de depozitare (3a); pereți de fundație de la nivelul solului (3b); pereți de fundație în subsoluri încălzite (3c).
  4. Pardoseală – Pardoseală izolată deasupra spațiilor reci, cum ar fi spațiile ventilate și garajele neîncălzite. De asemenea, izolarea pardoselilor dincolo de peretele exterior de sub (4a); planșe de placă construite direct pe sol (4b); ziduri de fundație ale spațiilor de rampă nevândute (4c). Extindeți-vă în grinzi (4d).
  5. Banda perimetrala
  6. Ferestre și uși – Sigilați jurul geamurilor și ușilor.
pret realizare site by creare website- realizare website Telefon Reclamatii Emag | Telefon Reclamatii ING Bank | Telefon Reclamatii BRD | Telefon Reclamatii Hidroelectrica | Contact Emag Acatistul Bunei Vestiri Contact EON Digi Contact La multi ani Mama Contact Fan Courier Contact DHL Romania Telefon Zara Romania Vechime minima pensie invaliditate Telefon contact Focus Sat telefon contact Sameday Curier Telefon contact Emag Romania
CONTACT RAPID
0
Cart