APEL TELEFONIC

Blog

26/10/2019

Cum funcționează un panou radiant cu aspect de plasmă TV

Cu un design modern și consum redus de energie, încălzirea cu plasme termice radiante cu infraroșu, respectiv panouri radiante cu infraroșu, se impune din ce în ce mai mult, reprezentând soluția perfectă atât pentru încălzirea spațiilor rezidențiale, în varianta plasme termice radiante (panouri radiante cu infraroșu) rezidențiale, cât și a spațiilor industriale, în varianta panouri radiante industriale.

Ce sunt plasmele termice radiante cu infraroșu?

Plasmele termice radiante cu infraroșu sunt panouri radiante cu infraroșu cu aspect de plasmă TV. Ele se instalează pe un perete lateral al încăperii, cât mai central, încălzind eficient și uniform încăperea. În principal, placă frontală este realizată din sticlă securizată, aspectul fiind unul deosebit.

Principiul de funcționare al plasmelor termice radiante (panouri radiante cu infraroșu cu aspect de plasmă TV)

Plasmele termice radiante cu infraroșu, asemeni panourilor radiante cu infraroșu, au la bază un principiu de funcționare asemănător principiului încălzirii solare. Soarele, prin radiațiile infraroșii emise, acționează cu prioritate asupra obiectelor de pe Terra, încălzirea aerului realizându-se indirect de obiectele încălzite. În același mod încălzesc și plasmele termice radiante cu infraroșu. Acest principiu de funcționare asigură încălzirea locuinței cu un consum redus de energie. Specialiștii estimează reduceri cu până la 50% la factură de energie.

Plasme termice radiante cu infraroșu, beneficii pentru organism

Fiind un sistem de încălzire cu radiație infraroșie, încălzirea cu plasme termice radiante cu infraroșu, respectiv panouri radiante cu infraroșu reprezintă o metodă economică pentru încălzirea locuinței, cu efecte benefice asupra organismului uman. Că și exemplu, conform estimărilor făcute de profesioniștii de la www.directheat.ro, pentru încălzirea cu plasme termice radiante cu infraroșu, respectiv panouri radiante cu infraroșu a unui apartament de 70 mp, situat la un etaj intermediar, izolat pe exterior cu material izolator, se va consuma în medie pe perioada rece energie electrică în valoare aproximativ 400 lei/luna.

Panouri radiante pentru clădiri corporate și hale industriale

Panourile radiante cu infraroșu industriale sunt panouri radiante cu infraroșu de înaltă temperatură, concepute special pentru încălzirea halelor industriale, precum și a altor spații cu înălțimi mai mari de 3 m. Ele se instalează pe tavanul încăperii, cât mai central, asigurând încălzirea uniformă a întregului spațiu.

De ce să spui DA panourilor radiante

Elimină în total sau în parte igrasia; reglează umiditatea; montaj rapid și simplu, fără aprobări; consum redus de energie; nu antrenează particulele de praf din încăpere, spre deosebire de încălzirea prin convecție; diferență de temperatură dintre podea și tavan va fi foarte mică; durata de viata mare (peste 20 ani); garanție 5 ani sau mai mare; nu necesită cheltuieli de întreținere; încălzire sănătoasă și curată.

Blog
About DirectHeat.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

pret realizare site by creare website- realizare website Telefon Reclamatii Emag | Telefon Reclamatii ING Bank | Telefon Reclamatii BRD | Telefon Reclamatii Hidroelectrica | Contact Emag Acatistul Bunei Vestiri Contact EON Digi Contact La multi ani Mama Contact Fan Courier Contact DHL Romania Telefon Zara Romania Vechime minima pensie invaliditate Telefon contact Focus Sat telefon contact Sameday Curier Telefon contact Emag Romania
CONTACT RAPID
0
Cart