APEL TELEFONIC

Panouri radiante comercial

poza produs sunradi sh 16-25 sunjoy

PANOURI RADIANTE CU TURMALINA

Panourile radiante cu turmalina, de temperatura inalta, reprezinta varful tehnologiei in domeniul sistemelor de incalzire , cu 5 ani garantie, patentat , fabricat in Korea de Sud, care cu un consum mic de energie,  poate sa incalzeasca orice spatiu cu inaltimea mai mare de 3 m. Datorita  tehnologiei cu turmalina si nano silver, panourile produse in Korea de Sud sunt singurele panouri de pe piata care emit ioni negativi si astfel  se creeaza efectul anti-bacterian , dezodorizand si terapeutic.

ph 18 24 32

PANOURI RADIANTE SUNWELL

Panourile radiante Sunwell reprezinta noua generatie de panouri infrarosu pentru incalzire datorita tehnologiei avansate cu crystal carbon . Acestea incalzesc orice tip de incapere cu un consum redus de energie si pot fi montate cu usurinta pe tavan (recomandat) sau pe perete .  Panourile radiante Sunwell au o garantie de 5 ani si sunt certificate  CE , TUV Rheinland Germania,  TUV Rheinland,  ISO 9001 .

INCALZITOARE TERASA

Incalzitoare profesionale, de terasa, cu infrarosu IP65 – rezistent la apa – certificat IMQ

Incalzitoarele, pentru  exterior si interior, sunt produse in Italia si  reprezinta alegerea potrivita pentru a asigura o incalzire directa si rapida in orice tip de spatiu : fie o terasa exterioara , o cafenea , un restaurant, o sala de sport etc.  Sunt ideale pentru utilizarea in spatii deschise datorita gradului mare de protectie la umiditate si socuri, respectiv, IP65 . Usor de montat, incalzitorele  vin echipata cu lant pentru suspendare sau se pot fixa pe perete. Ideale  pentru suprafete de 8-10 metri patrati, incalzitoarele sunt foarte eficiente si asigura o incalzire rapida a perimetrului.  Optional pot  fi echipate cu variator de putere sau senzor de detectie prezenta.

pret realizare site by creare website- realizare website Telefon Reclamatii Emag | Telefon Reclamatii ING Bank | Telefon Reclamatii BRD | Telefon Reclamatii Hidroelectrica | Contact Emag Acatistul Bunei Vestiri Contact EON Digi Contact La multi ani Mama Contact Fan Courier Contact DHL Romania Telefon Zara Romania Vechime minima pensie invaliditate Telefon contact Focus Sat telefon contact Sameday Curier Telefon contact Emag Romania
CONTACT RAPID
0
Cart