APEL TELEFONIC

Panouri radiante comercial

poza produs sunradi sh 16-25 sunjoy

PANOURI RADIANTE SUNJOY

Panoul Sunjoy de temperatura inalta,  este un produs revolutionar, cu 5 ani garantie, patentat , fabricat in Korea de Sud, care cu un consum mic de energie,  poate sa incalzeasca orice spatiu cu inaltimea mai mare de 3 m. Datorita  tehnologiei cu turmalina si nano silver panourile Sunjoy emit ioni negativi si astfel  se creeaza efectul anti-bacterian , dezodorizand si terapeutic, fiind singurul panou de pe piata cu tripla functiune.

ph 18 24 32

PANOURI RADIANTE PRIMA

Panourile radiante PRIMA reprezinta noua generatie de panouri infrarosu pentru incalzire datorita tehnologiei avansate cu crystal carbon . Acestea incalzesc orice tip de incapere cu un consum redus de energie si pot fi montate cu usurinta pe tavan (recomandat) sau pe perete .  Panourile radiante PRIMA au o garantie de 5 ani si sunt certificate  CE , TUV Rheinland Germania,  TUV Rheinland,  ISO 9001 .

INCALZITOARE TERASA

Incalzitoare profesionale, de terasa, cu infrarosu IP65 – rezistent la apa – certificat IMQ

Incalzitoarele, pentru  exterior si interior, sunt produse in Italia si  reprezinta alegerea potrivita pentru a asigura o incalzire directa si rapida in orice tip de spatiu : fie o terasa exterioara , o cafenea , un restaurant, o sala de sport etc.  Sunt ideale pentru utilizarea in spatii deschise datorita gradului mare de protectie la umiditate si socuri, respectiv, IP65 . Usor de montat, incalzitorele  vin echipata cu lant pentru suspendare sau se pot fixa pe perete. Ideale  pentru suprafete de 8-10 metri patrati, incalzitoarele sunt foarte eficiente si asigura o incalzire rapida a perimetrului.  Optional pot  fi echipate cu variator de putere sau senzor de detectie prezenta.

CONTACT RAPID
0
Text Widget
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Suspendisse potenti. Proin eget ex nibh. Nullam convallis tristique pellentesque.
Cart