APEL TELEFONIC

Calculator comercial

PASUL 1

SELECTATI TIPUL LOCUINTEI:

Comercial

PASUL 2

VOI UTILIZA PANOURILE RADIANTE PENTRU:

BirouMagazin

PASUL 3

CLADIREA ESTE IZOLATA?
DaNu

LUNGIME (m)
LATIME (m)
INALTIME (m)
PANOURI RADIANTE

CONSUM WATI

COST PER ZI - RON

CENTRALA ELECTRICA

CONSUM WATI

COST PER ZI - RON

LUNGIME (m)
LATIME (m)
INALTIME (m)
PANOURI RADIANTE

WATI

COST PER ZI - RON

CENTRALA ELECTRICA

WATI

COST PER ZI - RON

Costul de instalare

In cazul panourilor radiante cu infrarosu , costurile pentru instalare sunt minine intru-cat aceste se monteaza foarte usor, direct la prizele existente,  fara a fi nevoie de proiect sau autorizatii sau de persone specializate. Astfel economisiti o gramada de costuri comparativ  cu instalarea caloriferelor cu centrala care presupune costuri suplimentare pentru proiect, autorizati sau materiale pentru instalare. Mai mult, aceste panouri electrice de încălzire foloseșc mult mai puțină energie electrică decât un încălzitor electric tradițional care încălzește aerul. Radiația infraroșie este plăcută și confortabilă și nu usucă deloc aerul comaprativ cu alte încălzitoare electrice.

De exemplu, o baie trebuie să fie întotdeauna puțin mai caldă decât restul casei tale. Panourile cu infraroșu sunt foarte potrivite pentru acest lucru. Căldura de la panourile radiante poate fi simțită imediat și oferă o senzație plăcută. Un panou de încălzire poate fi acționat printr-un termostat si in acest fel, puteți seta ce temepratura doriti dvs. Dacă nu este prezent nimeni in incapere, încălzirea prin infraroșu poate fi dezactivată.

CONTACT RAPID
0
Text Widget
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Suspendisse potenti. Proin eget ex nibh. Nullam convallis tristique pellentesque.
Cart